Hvem står bag?

Det gør Onlineakademiet

Jeg bruger virkelig mange billeder – og meget af det andet, som du finder her på siden – i vores eget og klienters materiale og har samlet denne liste af guld over en længere periode. Det skal du selvfølgelig have glæde af, for det er så dejligt at dele!

Jeg tilføjer links, når jeg falder over nye, der egner sig til siden her og hvis du ligger inde med noget, som du synes ville passe som fod i hose på denne side, så send meget gerne et link til mig pr. mail.

Jeg har været præcis der, hvor du er nu. Jeg begyndte med absolut nul viden om det grafiske, få tekniske færdigheder og jeg har brugt meget tid og mange penge på at bruge forkerte og dyre værktøjer.

Og selv om Canva er fuldstændig genialt og nu er blevet svaret på rigtig meget og på langt de fleste visuelle/grafiske opgaver her i Onlineakademiet, så bruger jeg stadig flittigt flere af ressourcerne her på Gratisbilleder.dk, for det er supernemt at hente billeder, videoer mm. andre steder og uploade det til Canva og så viderebehandle det der.

Jeg har samlet mine bedste links til et hav af gratis ressourcer her på siden. Det sparer tid, det giver inspiration og det er supernemt.