Om os

Online akademiet

Vi er her for at hjælpe dig med online business!

Så meget at sætte sig ind i. Så meget at give sig til. Det er her, vi kommer ind!

Online akademiet er stedet, hvor du finder små, korte trin for trin kurser og vejledninger. Vi skærer ind til benet, bruger ikke tid på unødigt fyld, men koncentrerer os om at forklare og vise dig det, du gerne vil vide. Når du har gennemført et af vores online kurser, har du den færdighed og du har adgang til kurset, lige så længe du har lyst. 

Alle vores kurser bliver opdaterede, når der sker noget nyt og “forandring” er den eneste konstante ting i online business.

 

Hej!

Lene Flindt | Online akademiet

Hej og velkommen til Gratis billeder!

Gratisbilleder.dk tilhører Online akademiet. Vi har lavet hjemmesiden for at gøre det nemt og hurtigt at finde de helt rigtige billeder til den bedste pris: Gratis!

Vores gratis PDF guide med links til 24 forskellige steder har været en stor succes og bliver hentet igen og igen. Derfor har vi taget næste skridt og udgivet hjemmesiden her; nu med endnu flere billedsider og udvidet med links til gratis videoklip og ikoner.

Vi håber, du får stor glæde af siden. Den er til dig! (Når det er sagt, så også en tak fra mig, for jeg bruger siden dagligt! 🙂 )

 

Online akademiets kursuskatalog:

Online kursusskabelse

Kursusplatformen Thinkific

Præsentationsteknik

Facebook annoncer

Instagram annoncer

Billedbehandling